Suttonin tie (2023)

Suttonin tie (1)Suttonin tie (2)

"Rakkaus ruokaan tulee perheeltäni.

Kori Suttonoli ehdokkaanaKausi 19Helvetin keittiöstä. Hänet nimettiin kauden voittajaksi ja hänelle annettiin johtajakokin asema Gordon Ramsay Hell's Kitchen Lake Tahoessa 250 000 dollarin palkalla. Hän kuitenkin hylkäsi sen, mutta säilytti voittajan palkan ja säilytti kauden 19 voittajan tittelin.

Sisältö

 • 1 kausi 19
  • 1.1 jakso 1/2
  • 1.2 Jakso 3
  • 1.3 Jakso 4
  • 1.4 Jakso 5
  • 1.5 Jakso 6
  • 1.6 Jakso 7
  • 1.7 Jakso 8
  • 1.8 Jakso 9
  • 1.9 Jakso 10
  • 1.10 jakso 11
  • 1.11 Jakso 12
  • 1.12 Jakso 13
  • 1.13 Jakso 14
  • 1.14 Jakso 15/16
 • 2 Nimityshistoria
 • 3 kausi 21
  • 3.1 jakso 6
 • 4 Helvetin jälkeinen keittiö
 • 5 asiaa, jotka sinun tulee tietää
 • 6 lainausta
 • 7 Galleria
 • 8 Ulkoiset linkit
 • 9 viittausta

Kausi 19

jakso 1/2

Kahdeksantoista uutta kokkia saapuivat Caesars Palaceen Las Vegasiin juuri silloin, kun Ramsay oli esittelemässä heille ensimmäistä virallista Hell's Kitchen -ravintolaa. Marino tervehti kokkeja etuovella ja vei heidät ravintolaan. Samppanjaa siemaileessa kokit tutustuivat toisiinsa. Lopulta Ramsay puhui ja selitti, että Hell's Kitchen -ravintola rakennettiin ohjelman 18 kauden perinnölle ja paljasti, että se oli yksi Amerikan eniten tuottavista ravintoloista. Ramsay paljasti, että hän toi hänet ravintolaan inspiraatioksi, koska tämän kauden voittajasta tulee Executive Chef upouudessa Hell's Kitchen -ravintolassa Lake Tahoessa. Ramsay myönsi, että hän ei kilpailisi todellisessa Hell's Kitchen -ravintolassa kysynnän vuoksi, joten he suuntasivat Los Angelesiin kilpailemaan. Kokit nousivat takaisin bussiin mennäkseen lentokentälle, kun Marino jakoi liput, ja kun he pääsivät Stripille, he näkivät helikopterin nousevan, Ramsay nosti sen ja lähti. Jonkin ajan kuluttua kokit kutsuttiin kyytiin, ja Kori yritti hillitä innostustaan, kun hän halusi näyttää Ramsaylle, kuka hän oli. Kuitenkin kun kokit kävelivät ovesta sisään, he olivat ravintolassa. Sitten Ramsay ilmestyi kokin takissaan ja paljasti, että Hell's Kitchen pidettäisiin Las Vegasissa ensimmäistä kertaa ohjelman historiassa ja jotkut näyttelijät esittäisivät esityksiä kokeille. Vaikka kokit eivät pystyneet saamaan aikaan mitään näkemistään temppuista, he toistivat, että he voisivat todella kokata Ramsaylle.

Ennen Signature Dish Challengea Kori kertoi tekevänsä kampasimpukoilla täytettyä katkarapu- ja pippurirellenoa, mutta joutui muutosten vuoksi romuttamaan sen. Hän oli parillinen Kennethiä vastaan, he olivat kolmas duo, joka pelasi hänen ainesosistaan ​​ja sai kanaa, munakoisoa ja orzoa. Kypsennyksen aikana hän luotti lautaseensa, mutta ihmetteli, mitä Kenneth teki, kun hän halusi nostaa jälkimmäisen. Hän oli kolmas henkilö punaisessa tiimissä, jonka lautasen arvosteli Ramsay, mutta ennen annoksensa esittelyä hän selitti, että hänen perheensä oli hänen inspiraationsa ja vietti kauden Meksikossa ennen kuin palasi kuusi vuotta sitten. Hän teki jogurtissa marinoitua kananrintaa, ja Ramsay kehui häntä leikkaamisesta kuin voin, kun hän keitti niitä 20 minuuttia jäljellä, ja Ramsay käski Kennethin huomioida. Hän teki 4 pistettä ja Jordan on iloinen saadessaan hänet joukkueeseensa toistaiseksi ennen kuin voitti hänet myöhemmin. Punainen joukkue hävisi ottelun 27-28 ja sai rangaistuksen Caesar Palacen suihkulähteen puhdistamisella. Rangaistuksensa aikana hän tiesi, että Sous Chef Christinalla oli täysi oikeus olla hänelle vihainen, koska hän nöyryytti häntä ravintolan edessä, jonka hän auttoi avaamaan.[1]

Ennen Creative Shrimp Challengea Kori kutsui uutta lisäystä Punishment Passiin pahaksi. Kun sous-kokki Christina tutki lautastaan, hänellä oli tunne, että entisellä oli upeat pokerikasvot ja hän halusi jotain häneltä. Hän hävisi haasteen, koska hänen ruokalajinsa ei nimetty punaisen joukkueen kolmen parhaan joukkoon.

Valmistelun aikana Kori tunsi naisten keskittyneen, kun Sous Chef Christina näytti kokkeille heidän valmistamiaan ruokia. Illallisen aikana hän oli alkupalapisteellä Amberin kanssa. Hän ja Amber lähettivät alkupalansa, mutta kun Nikki oli lähettänyt raa'an hummerin hännän, hän järkyttyi, kun jälkimmäisen hummerin raakapyrstö hukkasi hänen täydellisen risottonsa. Kun Nikki alkoi itkeä virheensä takia, hän käski häntä olemaan itkemättä asiakkaiden edessä, koska hänen piti tehdä se sisäänkäynnissä, jossa kukaan ei voinut nähdä häntä. Punainen joukkue voitti tarjoilun, ja vaikka he myönsivätkin, että syöttönsä oli erittäin vaikeaa, he päätyivät vahvoiksi. Lähdön jälkeen hän sanoi, että naiset eivät olleet vielä menettäneet kokkiaan ja kieltäytyivät heikentämästä tahtia nyt.[2]

jakso 3

Caesar Salad Challengen aikana Kori oli parillinen Amberin kanssa, koska punaisessa joukkueessa oli kaksi ylimääräistä henkilöä. He hyväksyivät kaksi yritystä ja punainen joukkue voitti haasteen 10–8. He palkittiin bugisella kokemuksella Nevadan autiomaassa, ja palkinnon aikana hän ja Mary Lou näkivät Las Vegasin horisonttiin ja pitivät sitä suurena palkintona.

Juuri ennen kuin valmistautui illalliselle, hän soitti paskaa Fabiolan sairaudesta. Illallisen aikana hän oli koristeluasemalla Nikkin kanssa. Kerran hän yritti rauhoitella Fabiolaa tarjoiltuaan raakaleipäänsä ja yrittänyt työskennellä hänen kanssaan. Hän kuitenkin varoitti Fabiolaa, että jos hän tekee jatkuvasti virheitä, hän rikkoisi työnsä ja tekisi sen hänen puolestaan. Katsoessaan taistelua liha-asemalta hän oli raivoissaan Laurenin avun puutteesta ja Jordanin kommunikointitaitojen puutteesta ja tunsi, että Apollo Ohno katsoi heitä kuin idiootteja. Punainen joukkue menetti palvelun, ja sitä pyydettiin nimeämään kaksi henkilöä pudotukseen. Harkinnan aikana hän suostui Laurenin ja Fabiolan kanssa ehdokkaiksi.[3]

jakso 4

Takaisin asuntoloihin Kori oli valmis myöntämään naisten virheen nimeäessään Nikki.

Hääbrunssipalveluhaasteen aikana Kori oli munaasemalla Amberin kanssa. Hänen ei nähty tekevän paljon muuta kuin huomanneen, että Jordan oli hermostunut erilaisten esineiden suhteen. Punainen joukkue voitti haasteen ja palkittiin yön yli Lake Tahoe -matkalla, jossa he ajelivat moottorikelkalla vuorilla ja yöpyivät Harrah's Hotel and Casinossa.

Ennen illallista Kori sanoi hyvästit Amberille, kun hänet määrättiin siniseen tiimiin. Illallisen aikana hän oli lihakaupassa Nikkin kanssa. Kun Syann poltti levyt, hän oli tyrmistynyt, koska hän ei ymmärtänyt mitä oli tapahtumassa ja halusi rukoilla jumaluutta, että kaikki menisi hyvin. Sous Chef Christinan VIP-tilauksesta hän meni hakemaan lihaansa, Ramsay kutsui häntä eteenpäin ja hän katsoi tilanteensa valoisan puolen. Ramsay näytti heille, että liha, jonka kanssa hänelle tarjoiltiin, oli raakaa, ja se oli viimeinen pisara, kun hän heitti punaisen joukkueen ulos keittiöstä. Molemmat joukkueet nimettiin yhteisiksi häviäjiksi ja niitä pyydettiin nimeämään kaksi henkilöä. Mietinnön aikana hän hämmentyi, että oli hänen syytään, että hän oli murtanut kamelien selän, mutta päätteli, että jos heillä oli hämmennystä, alkupalat olivat jotain, ja sieltä se meni alamäkeen. Jälkeenpäin hän muistutti Brittania kuinka hän kamppaili kalan kanssa ja tarvitsi Nikkin apua ruoanlaitossa tulipalon jälkeen.

Häntä ei asetettu pudotukseen.[4]

jakso 5

Mexican Cuisine Challengen aikana Kori oli parisuhteessa Mary Loun kanssa, ja he päättivät valmistaa chile rellenoa ja enchiladasa. Hän luotti hänen ja Mary Loun mahdollisuuksiin ottaen huomioon hänen latinalaistaustansa ja jälkimmäisen eteläisen tex-mex-maun. He menivät pihalle hakemaan lihaa enchiladalle ja chile-rellenolle, hän sanoi, että ankka oli yleinen pohjoisilla vuoristoalueilla. Punainen joukkue voitti haasteen ensimmäisen osan ja sai 45 minuuttia kypsennysaikaa. Ruoanlaiton aikana hän soitti keittiön tunnin ensimmäiset viisi minuuttia ja kertoi oppineensa kokkaamaan isoäidillään, kun hän näytti Mary Loulle, kuinka kaktuslapio valmistetaan. Ensimmäisessä ruokalajissa hän ja Mary Lou olivat ensimmäinen pariskunta, joka esitteli annoksensa, kilpaillen Adamia vastaan ​​ja esittelemällä itsensä Aarón Sanchezille espanjaksi. He tekivät enchiladas de puercoa mole verdellä, mutta Aarónin vastahakoisuudesta hän kutsui esitystä ongelmalliseksi, koska värit olivat miedot, lautasella oli liikaa juustoa ja enchilada oli hajoamassa. Aaron kehui molekastiketta, mutta piti sitä vääränä täytteenä enchiladalle. He hävisivät tuon kierroksen Adamille ja hän oli erittäin pettynyt epäonnistumiseensa. Toisella kentällä hän ja Mary Lou olivat viimeinen punainen joukkuekaksikko, joka arvioi, mikä tuomioistuin kohtasi Declanin ja Codyn kaksikon. He tekivät Duck Chile Rellenon, mutta vaikka Aarón nautti esityksestä, hän piti täytteenä sotkua ja päätti olla keräämättä pisteitä kummallekaan joukkueelle. Punainen joukkue hävisi haasteen kaksisuuntaisen tasapelin jälkeen, ja heitä rangaistiin puhdistamalla aitauksen eläimet, poimimalla lannan ja siivoamalla heinäpaalit ennen illallista sinä iltana. Rangaistuksen aikana Cody kysyi häneltä, tapahtuiko Laurenin toimettomuus illallisella.

Illallisen aikana Kori oli koristeluasemalla. Yhdessä vaiheessa hän ja Mary Lou kommunikoivat hyvin, mutta hän näki Laurenin seisovan siellä tekemättä mitään ja kehotti jälkimmäistä ponnistelemaan. Vaikka molemmat joukkueet nimettiin yhteisvoittajiksi, Ramsay pyysi molempia joukkueita nimeämään yhden.

Häntä ei asetettu pudotukseen.[5]

jakso 6

Ennen Modern Italian Cuisine Challengea Kori havaittiin Spandex Nationissa. Hän päätti kilpailla Marcia vastaan, ja hänen ruokalajinsa oli leivitetty vasikanliha. Hän oli toinen henkilö punaisessa tiimissä, joka arvosteli ruokansa ja esitteli hänelle leivitettyä artisokat ja vasikanlihaa. Sitä kritisoitiin makuihin eksymisestä ja riittämättömyydestä, ja se sai kolme kitaraa. Punainen joukkue hävisi haasteen 28-33 ja sai rangaistuksen käsintehdyn pastan valmistamisesta, tomaattien valmistuksesta ja peston tekemisestä. Takaisin asuntoloihin hän yritti rauhoittaa Jordania, mutta sanoi sitten, että kaikkien pitäisi jättää heidät rauhaan. Rangaistuksen aikana hänestä tuntui, että hän aikoi tarttua Popeyen käsivarsiin peston valmistuksen jälkeen.

Rangaistuksen jälkeen Kori kertoi Jordanille, että hänen täytyi luvata olla rikkomatta raittiutta tämän kilpailun takia hinnalla millä hyvänsä. Jordan lupaa kyynelisesti hänelle, että hän pysyy vahvana, vaikka hän ja Syann lupasivat potkaista entistä perseelle, jos hän niin tekisi. Myöhemmin samana iltana molemmat joukkueet olivat päättämässä valmisteluja, kun Ramsay ohjasi heidät ulos keittiöstä, mikä sai heidät kyseenalaistamaan, odottiko heitä käänne. Kuultuaan Pennin ja Tellerin esityksestä, hän tiesi, että heidän oli saatava vieraita esitykseen ajoissa. Italian Night Dinner Servicen aikana hän oli alkupalapisteellä Nikkin kanssa. Yhdessä vaiheessa hän laittoi spagetin sisään ja sanoi, että se kesti neljä minuuttia, mutta Ramsay paljasti, että Jordan laittoi kampasimpukat ensin, vaikka kypsennys kesti kaksi minuuttia. Jordan myönsi, että hän ei ollut puhunut hänen kanssaan ennen kampasimpukoiden pudottamista, ja raivoissaan Ramsay heitti kampasimpukat roskakoriin. Vastauksena Jordan ryntäsi ulos keittiöstä, vaikka hän käski ensimmäisen menemään lujasti. Punainen joukkue voitti palvelun.[6]

jakso 7

Protein Identification Challengen aikana Kori oli parillinen Mary Loun kanssa, he olivat toinen punainen joukkuepari, joka kilpaili ja varasti biisoni- ja hummeriruoan. Syannin ehdotuksesta he ottivat piisonin ja kuningasrapun jalat, mutta se oli puoliksi oikein. He vaihtoivat biisonin fileeseen, mikä kostautui, ja kun punainen tiimi yritti auttaa häntä ja Nikkiä tekemällä ehdotuksia, hän käski heitä olemaan hiljaa, koska he eivät olleet maistaneet ruokaa. Hänen kolmas yritys oli biisoni ja hummeri, ja tällä kertaa hän onnistui. Punainen joukkue voitti haasteen sen jälkeen, kun sininen joukkue osui aikaansa 8 minuuttia ja 46 sekuntia, ja palkittiin sujuvalla kyydillä Planet Hollywoodin katolla.

Illallisen aikana Kori oli koristeluasemalla. Punainen tiimi sai ensimmäisen tilauksensa tietäen, että Garnish oli linjan selkäranka, kun hän keskusteli aikoja Mary Loun kanssa. Tarjoiltuaan lihan, jonka piti olla seuraavassa järjestyksessä, liha-asema ilmoitti heille uudesta tilauksesta. Valitettavasti se koski seuraavaa lippua, ei nykyistä lippua, mutta vaikka Nikki syytti häntä siitä, että hän oli käskenyt ampua sen, hän väitti, ettei ollut, vaikka takauma väitti muuta. Silti Jordanista tuntui, että hän nai hänet ja kieltäytyi ottamasta tulta johonkin, jolle hän ei ollut tehnyt mitään väärää, koska punainen joukkue vetelee nyt huonosta viestinnästä. Kolmannella yrityksellä hän tarjoili märkiä perunoita ja oli yksi kolmesta virheestä, jotka johtivat punaisen joukkueen heittämiseen keittiöstä.

Punainen joukkue menetti palvelun, ja sitä pyydettiin nimeämään kaksi henkilöä pudotukseen. Neuvottelun aikana Lauren katsoi Korille hermostunutta koristelua. Vaikka hän myönsi sotkeneensa perunoita, hän väitti, että se johtui kiireestä tilauksesta, eikä ymmärtänyt, miksi hän joutui kohteena, kun sinä iltana tehtiin muita virheitä. Jordan kutsui sitä kuitenkin paskaksi, koska hän ei ymmärtänyt sitä. Kun punainen joukkue kamppaili tehdäkseen lopullisen päätöksen, hän sanoi, että voisi mennä cocktailille.

Kori nimettiin punaisen joukkueen toiseksi pudotusehdokkaaksi ja Syann ensimmäiseksi. Ramsay kuitenkin kyseenalaisti syyn, ja vaikka Mary Lou selitti, että punaisella joukkueella oli keittiössä väärinkäsitys varuskunnan suhteen, hän piti hänen nimittämistään paskana. Joten hän selviytyi eliminoinnista, koska Ramsay ei soittanut hänelle. Syyttäen häntä viestintävirheestä, Jordan sanoi soittaneensa kaksi minuuttia sen jälkeen, kun hän oli tilannut nykyisen lipun uudelleen, minkä Ramsay väitti kuulleensa aiemmin. Syannin putoamisen jälkeen Ramsay kertoi punaiselle joukkueelle, että he näkivät unta ja käski heitä lopettamaan paskan, jos heidän mielestään Kori ansaitsi lähteä sinä iltana. Kun hänet erotettiin, hän suuttui joukkuetovereilleen sanoen, että hänen oli vain todistettava Ramsaylle, että hän oli hänen seuraava kokki.[7]

jakso 8

Kävellessä takaisin asuntoloihin Kori tiesi olevansa yksi maailman vahvimmista kokkeista ja sanoi, että jos joku haluaa asettaa hänet ehdolle, on parempi olla hyvä syy, sillä hän ei tyrehtyisi ilman tappelua.

Craps Challengen aikana Kori heitti kahdesti. Ensimmäisellä yrityksellään hän sai tiiminsä pyörimään ennen rullausta, laskeutumista M:lle ja sienien poimimista. Kun Lauren oli korjannut riisin, hän toivoi, ettei hän pure häntä. Toisella yrittämällä hän pyöritti S:n ja poimi ituja. Hän oli ensimmäinen henkilö punaisessa tiimissä, jonka annoksensa arvosteli Ramsay, jossa oli hänen tahmeaa paistettua riisiä ja merikrottia, joka oli salametsätetty punaisessa misossa. Ramsay kuitenkin huomautti, että hän ei voinut poistaa suonet, ja Adam vertasi sitä aivoihin. Tästä huolimatta Ramsay piti ruokaa hyvin valmistettuna, piti miso-ideasta ja sai 4 pistettä. Punainen joukkue hävisi haasteen tasatuloksissa 19, ja heitä rangaistiin Wellingtonin keittämisellä sekä ravintolalle että Gordon Ramsay Steakille, johon sisältyi sienien keittäminen duxellea varten. Pidätyksen aikana hän sanoi, että hän vihasi tämän päivän jälkeen sieniä.

Myöhemmin samana päivänä Ramsay ilmoitti, että sinä iltana ei olisi illallista, mutta joku oli joka tapauksessa menossa kotiin sinä iltana, mikä sai Korin hieman sekaisin, koska hän saattoi mennä kotiin. Ramsay antoi Nikille tehtäväksi haastatella punaista joukkuetta ja nimetä kaksi ehdokasta. Nikki ei nimennyt häntä, eikä hänen tarvinnut kilpailla Cook For Your Life -haasteessa. Asuntoloissa hän ei uskonut Amberin selviävän, koska jälkimmäinen saattoi mennä hänen päähänsä liikaa.[8]

jakso 9

Seuraavana päivänä Kori ehdotti, että Declan käyttäisi yhtä Mary Loun peruukista.

Ennen sokea makutestiä Ramsay pyysi Koria maistamaan pirtelöään ja kertomaan miltä se maistui, mutta vaikka hän sanoi valkosipulia, Ramsay sanoi sen olevan mangoa. Hän oli toinen punaisen joukkueen kilpailija, ja hän kilpaili Adamia vastaan. Hän arvasi oikein vihreitä papuja, New Yorkin paahtopaistia ja sieniä ja säästi Nikkin rangaistuksista. Kun oli Mary Loun vuoro, hän sai Ice Cream Dunkin. Ennen viimeistä kierrosta Ramsay pyysi punaista joukkuetta päättämään, kenen pitäisi nousta seisomaan, ja Nikki sanoi heti nimensä, mikä sai hänet kohtaamaan Marcin. Hän sai kuitenkin vain mansikoita, ja kurpitsan puuttumisen jälkeen haaste päättyi lukemiin 8-10, koska punaisen joukkueen oli nyt mahdotonta saada kiinni Nikkin osuessa jäätelötönkkiin. Punainen joukkue hävisi haasteen ja sai rangaistuksen hankkimalla liha ja kypsentämällä sen pihviyötä varten.

Pihvi-illallisen aikana Kori oli liha-asemalla. Yhdessä vaiheessa hän sanoi johtaneensa punaista tiimiä tietäen, että ainoa tapa löytää kypsennetty pihvi on hänen sormiensa kautta. Hän sai pihvit hyväksytyksi ja lähetti sitten täydellisesti kypsennetyn liharuoan, mikä oli Nikkin suureksi yllätykseksi, kun hän vertasi niitä mustekalaan. Punainen joukkue voitti palvelun.[9]

jakso 10

Five Protein Burger Challengen aikana Kori valitsi Jordanin tuomaroimaan punaista joukkuetta uskoen, että tämä voisi ajatella nopeasti. Ensimmäisessä osassa hän yritti löytää haluamansa ainekset mahdollisimman nopeasti ja kypsennyksen aikana hän keitti naudanpihvin. Nähtyään Laurent Tourondelin auttavan Ramsayta arvioimaan hampurilaiset, hän kutsui häntä hampurilaisguruksi. Tehtyään pisteen Jordan sanoi, että jälkimmäinen voi paistaa mitä tahansa. Hän oli kolmas henkilö punaisessa tiimissä, jonka ruokalaji arvosteltiin ja riiteltiin Amberin kanssa. Hän teki savumuna-bourbonburgerin, mutta huolimatta siitä, että häntä kehuttiin kokin hampurilaisena, hän hävisi Amberille. Punainen joukkue voitti haasteen 3-2 ja palkittiin matkalla Dig Thisiin, joka tuhosi autoja rakennustyömaalla.

Ennen illallista Kori päätti johtaa kalaasemaa. Kun punainen joukkue keittiMichellenimityksen jälkeen hän tunsi olevansa varma tiimin kommunikaatiotaidoista. Punainen joukkue voitti palvelun.[10]

jakso 11

Palattuaan asuntoloihin Kori varoitti Amberia olemaan varovainen sinisen tiimin kanssa ja käski häntä olemaan luottamatta Declaniin tai Codyyn. Kun hän ja Amber kävivät läpi Mary Loun ja Codyn korttipakan, hän sanoi, että se oli söpöä, mutta varoitti entistä antamasta tunteidensa häiritä.

Spells Kitchen Challengen aikana Kori nousi kahdesti ensimmäisessä osassa. Ensimmäisellä yrittämällä hän sai porkkanaa ja parsakaalia, mutta toisella yrittämällä hän ei saanut mitään. Hän kypsensi pihvin, oli ensimmäinen henkilö punaisessa tiimissä, jonka Ramsay arvioi annoksen, ja kohtasi Amberin, joka oli valmis murskaamaan hänet kuin bugi. Hän teki grillatun ulkofileen vasikan sinapin ja sellerisoseen kanssa, ja sai kiitosta parsasalaatista ja pihvistä. Joten hän yhdisti tämän kierroksen Amberin kanssa. Punainen joukkue hävisi haasteen 2-3 ja sai rangaistuksen 600 Twill Crackersillä. Asuntoloissa hän ja Jordan lohduttivat Mary Loua, ja pidätyksen aikana hänen nähtiin pyörittelevän keksejä tämän kanssa.

Charity Night -illallisen aikana Kori vastasi paistetun pallaksen kurssista. Hän soitti sinä iltana, suurinta, mitä he olivat koskaan syöneet, ja keskittyi valmistamaan ruokalajinsa haluamallaan tavalla. Hän sai kurssin ilman ongelmia ja tunsi lähettäneensä annoksensa onnistuneesti. Ulkofileetunnilla hän katsoi, että Jordanin pitäisi olla vihainen hänelle, koska hän kiusoitteli häntä lihan lämpötilasta. Molemmat joukkueet nimettiin yhteisiksi häviäjiksi ja niitä pyydettiin nimeämään yksi. Harkinnan aikana hän mainitsi Nikkin puuttuvat kampasimpukkaruoat ja muistutti Jordania, että heidän täytyi omistaa ruoat, jälkimmäinen muistutti, että hän unohti koskettaa pihveihin ennen kuin ne loppuivat. Myöhemmin hän kutsui Nikkin tai Jordanin valitsemista eliminointiin vaikeaksi päätökseksi.

Häntä ei asetettu pudotukseen.[11]

jakso 12

Takaisin asuntoloihin Kori muistutti Amberia, että he olivat lähellä mustia takkeja ja tunsivat, että kaksi miestä eivät aio sammua. Seuraavana päivänä sous-kokit veivät kokit Criss Angel VIP -näytökseen, mutta hän tiesi, että Ramsaylla oli temppu hihassaan, ja hän ihmetteli, mikä se oli. Kokit olivat hämmästyneitä nähdessään Angelin esittelevän rutiiniaan, ja myöhemmin Ramsay sanoi, että Angelilla oli toinenkin temppu. Angel paljasti 360 astetta pyörivän laatikon ja neljä mallia mustissa takkeissa, mikä vahvisti, että oli Black Jacket Challengen aika.

(Video) Deliverance Prayers for those struggling to get married/Deliverance From Spirit Spouses.

Kun Ramsay ilmoitti, että ensimmäinen Black Jacket -haaste olisi "Taste It Now Make It", Kori piti sitä tärkeänä, koska se ei ainoastaan ​​osoittanut, kuinka hyviä hänen makuhermojaan olivat, vaan hän kypsensi ruuan täydellisesti. Ruoanlaitossa hän käytti soseisiin kukkakaalia ja kurpitsaa, salaattiin vihreää omenaa ja kalaproteiinina meribassia demon hiutaleiden vuoksi. Hän esitteli ruokalajinsa ja alkoi heti arvailla itseään katsottuaan esittelyruoan uudelleen ja nähtyään Nikkin ja Mary Loun syövän turskaa lautaseltaan. Hän hävisi haasteen Mary Loulle ja Declanille, koska hän ei osunut kalaan ja joutui kilpailemaan toisessa haasteessa.

Ennen toista Black Jacket Challengea Kori sanoi puukottavansa jotakuta mustaa takkia varten, mikä teki siitä kiusallisen hetken. Hän otti Dannyn pastan ja sai lohta, mikä teki hänet onnelliseksi, koska hän halusi latinalaisen ruuan. Ruoanlaiton aikana hän sai idean sekoittaa joukkoon pinaattia, jotta Ramsaysta tulisi mustan turkin arvoinen ruokalaji. Hän oli kolmas henkilö, jonka ruoan arvosteli Ramsay. Hän halusi näyttää Ramsaylle, että hän sopeutuu mihin tahansa, ja esitteli grillattua lohta pinaattipeston ja paahdetun kukkakaalin kera. Ramsay kehui pestoa siitä, että se sopi hyvin yhteen lohen kanssa, mutta kritisoi kukkakaalia mauttomuudesta, ja myöhemmin hän tunsi sen olevan Popeye ylpeä. Hän voitti neljännen mustan takin pinaattipestonsa ansiosta ja liittyi muiden mustatakkikokkien joukkoon loungessa, kun hänellä oli kuuma mustassa.

Myöhemmin samana iltana, kun mustatakkiiset kokit juhlivat, hän tiesi, että seuraava päivä olisi uuden luvun alku, kun hän taistelee loppuun asti.[12]

jakso 13

5 Dome Challengen aikana Kori sai annokseensa hummeria, tomaattia, valkoviiniä ja kumkvatteja. Hän halusi maissia tomatillon sijaan, mutta ajatteli, että se sopisi hyvin hummerin kanssa. Hän oli viimeinen henkilö, jonka ruoka arvioitiin, ja hän esitteli valkoviinissä haudutettua hummeria tomatillo- ja kumquat-kastikkeen kanssa. Michael Cimarusti uskoi, että ruokalaji tarjosi makuja, ja oli yllättynyt, että hän kypsensi sen 40 minuutissa. Hän ei kuitenkaan onnistunut syrjäyttämään Mary Loun ja menetti haasteen hänelle.

Mary Lou kuitenkin kutsui Korin ottamaan haltuunsa palkinnot, jotka koostuivat ylellisillä urheiluautoilla ajamisesta ja lounaasta Palm Las Vegasin alipomoiden kanssa. Ennen lähtöä Amber valitti tilanteestaan, mutta muistutti häntä, että hänellä oli edelleen hän ja Mary Lou, ja käski hänen keskittyä. Palkinnon aikana hän ajoi urheiluautollaan ympäri rataa samalla kun hänen ohjaajansa ohjasivat häntä radalla. Lounaalla hän oli iloinen siitä, että Mary Lou oli tuonut hänet mukaan, sillä oli suuri etu saada jutella sous-kokkien kanssa.

Illallisen aikana Kori oli alkupala-asemalla Declanin kanssa. Palvelun alussa hän ilmaisi hermostuneisuutensa Declania ja Codya kohtaan, koska hän ei ollut koskaan aiemmin työskennellyt heidän kanssaan. Nähtyään Amberin raahaavan kalaa, hän meni kalan luo auttamaan sitä ja käski Amberin erota siitä. Kun Amber epäili edelleen itseään, hän turhautui asioiden vaikeuttamiseen ja päätti ottaa kalat kiinni tekemällä asiat siistimmiksi. Palvelun jälkeen Ramsay pyysi viimeistä viisi henkilöä nimeämään kaksi henkilöä eliminoitavaksi. Harkinnan aikana hän saattoi arvioida asioita vain sen perusteella, mitä hän näki eliminoinnin aikana ennen Codyn nimittämistä, koska hän tunsi, että häneltä puuttui ääni.

Kori ei ollut ehdolla pudotukseen, ja kun hänet erotettiin, hän tiesi, että hänellä oli intohimo ja nälkä olla paras kokki.[13]

jakso 14

40 Servings Nightclub Challengen aikana Kori päätti tehdä broilerin tikkareita, koska hän tiesi, että he halusivat ruokaa, joka täyttää ne, mutta kun oli jäljellä 5 minuuttia, hän huomasi unohtaneensa tarkistaa seesaminsiemenet, mutta huomasi, että ne olivat palaneet. Onneksi hän paistoi lisää siemeniä pannulla. Tarjoilessaan ruokiaan hän päätti pelata äitinsä korttia voittaakseen yleisön. Hän voitti haasteen ja oli innoissaan siitä, että hän vauhditti peliä ja löi tavaraansa.

Ennen palkinnon julkistamista Ramsay kertoi Korille, että hän voisi tuoda yhden henkilön mukaansa. Vaikka hän halusi maksaa Mary Loulle siitä, että hän vei hänet edelliseen palkintoon, hän päätti päästää Codyn mukaan, koska hän oli toiseksi tullut, mikä järkytti jälkimmäistä. Palkintona oli 4 000 dollarin ostosmatka Macy'sissa ja koko sarja uutta Hell's Kitchen -kokoelmaa kodin ja keittiön tavaroita, mikä sai hänet innostumaan, sillä hän ei ollut koskaan aiemmin käyttänyt 2 000 dollaria itselleen. Kun kokit nousivat portaita, hän tiesi, että heidän joukossaan oli muutamia ryhmiä, mutta hän halusi tutustua Codyyn paremmin ja pitää häntä silmällä. Palkkion aikana Cody kiitti Koria palkkion hyväksymisestä ja hän oli iloinen saadessaan tuntea hänet enemmän kuin ennen. Kun he palasivat herkkupalalta, Declanille annettiin Al Clad -pannu ja Mary Loulle Vitamix-sekoitin.

Illallisen aikana Kori oli lihakaupassa. Kun Cody huusi väärää lippua ankan kanssa, hän tiesi, että se oli väärin, koska se ei ollut enää ruokalistalla. Kun oli Mary Loun vuoro, hän lähestyi raakaa karitsaa ja entinen soitti hänelle varoittaakseen häntä, mutta Ramsay piti sitä noloa, koska hän ei ollut koskaan odottanut sitä. Kun hän moitti itseään lihan hampailusta, hänen pyyntönsä hyväksyttiin ja Mary Lou teki tilauksen. Declanin vuorollaan hän ärsyyntyi, kun entinen hikoili runsaasti. Hän oli viimeinen henkilö, joka ylitti käytävän, Ramsay kertoi hänelle, että hän ei voinut hylätä laivaa ja hän oli valmis todistamaan hänelle, että hän oli vahva johtaja. Sitten hän sai kiinni sous-kokki Christinan tarjoilemassa pallaksen renkaita kampasimpukoiden sijaan ja selitti, ettei hänen mielestään jää mitään karkuun. Seuraavassa tilauksessa sous-kokki Christina tarjosi chileläistä meribassia tilatun meriahven sijasta, mutta taas hän otti sen ja halusi näyttää Ramsaylle, että hän olisi hänen seuraava kokkinsa. Kun Adam Carollan pöytä otti hänen tilauksensa, hän kysyi, milloin seuraava tilaus oli määrä tehdä, mutta kun Cody lähetti kuorinsa, Ramsay näki, että ne olivat alitehtyjä. Vaikka Cody joutui ampumaan uudelleen Wellingtoneja kohti, hän väitti, että tämä oli jättänyt hänet sotkuun sairaanhoitoon ja syytti häntä hänen epäonnistumisestaan. Kun Cody katkaisi jälkitulensa, he olivat kylmiä keskellä ja hän halusi kolme minuuttia lisää, mitä Kori ei halunnut antaa hänelle. Onneksi kolmas kerta hyväksyttiin ja loput tilaukset toimitettiin ilman ongelmia.

Palvelun jälkeen Ramsay pyysi neljää pelaajaa nimeämään yhden henkilön, jonka he haluaisivat kohdata finaalissa. Harkinnan aikana Kori halusi olla suora mielipiteissään, mutta kysyttäessä, kuinka monta virhettä he tekivät syötössä, Mary Lou teki itsensä hölmöksi sanomalla "en tiedä", koska hän tiesi vastustavansa tätä. , he käyttäisivät sitä. Declan tunsi, että lihassa oli kaksi puutetta sinä iltana, mikä tarkoitti, että hän ja Cody, mutta katsoi, että jälkimmäisen pitäisi lähteä huonon suorituksensa vuoksi sinä iltana. Vaikka Cody kutsui häntä katalysaattoriksi kaikkeen, mikä hänelle meni pieleen, hän väitti, että kun hän söi lihaa, se oli hänen vastuullaan.

Pudotuksen jälkeen Kori kertoi haluavansa kohdata Mary Loun, koska tämä löysi äänensä kilpailussa samalla kun tunsi olevansa joukkuepelaaja ja taistelija. Codyn putoamisen jälkeen hänet nimettiin toiseksi finalistiksi Declanin jälkeen, jota seurasi Mary Lou. Saatuaan potkut hän oli innoissaan päästäkseen kolmen parhaan joukkoon ja aikoi keittää sormiaan voittaakseen.[14]

Jakso 15/16

Palattuaan asuntoloihin Kori kommentoi, että hän oli taistellut niin kovasti ja tuhlannut aikaa poikansa kanssa antaakseen heille paremman elämän ja hänestä tuntui, että kaikki järjestyy. Kun viimeiset kolme saapuivat asuntoloihin, he näkivät keittiövälineitä ja samppanjaa odottamassa heitä, ja kun he paahtivat hänen virstanpylvään, hän sanoi, että olisi kunnia, jos hän häviäisi jollekin heistä finaalissa. Myöhemmin samana iltana Ramsay soitti heille takaisin alakertaan liittyäkseen yhteen sous-kokeista. Hän piirsi sydämien ässän yhdistämällä hänet Sous Chef Christinan kanssa ja tunsi näiden kahden olevan samassa tahdissa. Hän halusi ruokalistaa selaillessaan pitää ruokansa mukavina, yksinkertaisina ja itsenäisenä, sillä hän halusi lisätä oman tulkinnan isälleen tekemästään risottoruoasta.

Seuraavana päivänä Ramsay soitti asuntoloihin ja pyysi Mary Loua tuomaan Korin toimistoonsa, koska hänellä oli joitain huolenaiheita, jotka hänen piti jakaa. Kun hän tuli alakertaan, hän oli hermostunut Ramsayn ruokalistaansa koskevasta kritiikistä, mutta hän oli valmis kuuntelemaan. Itse asiassa Ramsay sanoi tuntevansa, ettei hänen ruokalistansa ollut hänen omansa, koska hän oli nähnyt enemmän hänen kykyjään ennen ja tunsi, että hänen liharuoastaan ​​puuttui kaksi avainkomponenttia. Nämä komponentit osoittautuvat Korin isäksi ja pojaksi, mikä saa hänet itkemään, kun hän näkee ne. Kun sous-kokki Christina vei hänet Black Jacket Loungeen laatuajalle, hän oli päättäväisempi voittaakseen perheensä kilpailun. Puhuessaan perheensä kanssa hän kertoi heille, kuinka Ramsay kutsui keskittymistä ilmiömäiseksi. Vietettyään aikaa perheensä kanssa Ramsay vei viimeiset kolme viiteen erityiseen paikkaan, jotka hän löysi Las Vegasista. Hänen ensimmäinen pysähdyspaikkansa oli Caesars Palace ja päivällisellä hän kommentoi kuinka vaikeaa oli olla äiti ja kokki, ja hän myötätuntoi, koska se oli vaikea tie menestykseen. Toinen pysäkki kiertueella oli ajotieltä, jossa Ramsay odotti heitä. Ramsay selitti, että hänelle näytettiin maanalaista tunnelia useisiin ravintoloihin, ja hän näytti heille Titanicin tukialusta. Kolmen viimeisen istuman jälkeen heidän alla oleva lava alkoi nousta ja he huomasivat olevansa lavalla yleisön edessä. Esiteltyään heidät yleisölle Ramsay sanoi, että tämä on viimeinen haaste ja se, joka päättää, kuka pääsee kahden finalistin väliin ja osallistuu viimeiselle illalliselle.

Final Tasting Challengen aikana Kori ei ollut valmis tekemään päivän ruokaa, mutta hän oli valmis pukeutumaan Wonder Woman -asuunsa ja tekemään ruokaa. Hän kertoi saaneensa lisämotivaatiota, koska hänen poikansa ja isänsä olivat yleisössä, ja ajan lähestyessä hän alkoi suunnitella tietäen, mitkä riskit olivat. Ennen kuin heidän ruokiaan arvioitiin, Ramsay kysyi kolmelta alimmalta, mitä he ajattelivat heidän ruoistaan, ja hän oli erittäin innoissaan mahdollisuuksistaan. Kylmän alkupalakierroksen aikana hän hämmästyi Michelle Bernsteinin visiosta ja esitteli lampaansalaattinsa mustikkahillokkeen ja sinihomejuuston kera. Sitä kehuttiin juustonäkökulmasta ja mustikoiden tukahduttamisesta, ja se sai täydelliset 10. Lämpimäksi alkuruoaksi hän teki tryffeli- ja sienirisoton kanaliemen ja porcinin kanssa, ja vaikka Tyson Cole piti sienien mausta, hän piti risottoa liian kiinteänä makuun. Joten hän teki 8 pistettä. Meren antimien pääruokakierroksella hän teki tasapainoisuudestaan ​​ja yksinkertaisuudestaan ​​kehuttua snapperia chimichurrilla ja sai 9 pistettä. Kanan alkupalakierroksella hänellä oli pannupaahdettua kanaa paahdetulla kukkakaalilla ja vaikka sitä kehuttiinkin täydellisestä kanasta, sitä kritisoitiin happamuuden puutteesta ja hän sai sille 9 pistettä. Punaisen lihan alkuruoaksi hän teki grillatun fileen bourbon demi -kastikkeella, Wolfgang Puck piti lihan pehmeydestä ja sai 9 pistettä. Hän voitti haasteen Mary Loun rinnalla 45-45-42 ja siirtyi viimeiselle illalliselle. Sen kuultuaan hän sanoi tehneensä sen.

Kun Mary Lou osui kaksi täydellistä 10s peräkkäin, Kori joutui tekemään lopullisen valinnan. Hän nimesi Declanin ensimmäiseksi, koska hän oli vakava kaveri, valitsi Jordanin toiseksi, Adamin kolmanneksi ja valitsi Marcin viimeisenä valintansa. Hän oli järkyttynyt siitä, että Mary Lou valitsi Amberin, koska hän halusi hänet tiimiinsä.[15]

Palattuaan Hell's Kitcheniin, Kori sanoi, että hän ei jää ilman tappelua, sillä hän osasi kokata ja komentaa prikaatia ennen kuin ilmaisi luottamuksensa prikaatiinsa, sillä hän oli kuullut Adamista hyvää siniseltä tiimiltä ja tiesi, että Jordan murskasi kenet tahansa. asemalle hän meni ja jonka Declan todella halusi. Kuitenkin ainoa henkilö, johon hän ei luottanut, oli Marc hänen aggressiivisen käytöksensä vuoksi. Kun hän tutustui ruokalistaan, Marc jatkoi vitsejä Declanin harmiksi, koska hän ei kestänyt sitä, koska Jordan käski häntä rentoutumaan, koska hänen maineensa oli vaarassa. Sitten hän jakoi asematehtäviä ja laittoi Jordanin lihalle, Marcin kyljelle ja Declanin alkupaloille. Hän toivoi voivansa näyttää Ramsaylle kuinka pyöreä hän oli, kun Marc antoi hänelle uskollisuutensa. Myöhemmin samana iltana Amber kohtasi hänet asettaessaan Jordanin itsensä yläpuolelle, mutta hän väitti, ettei se ollut henkilökohtaista. Huolimatta väittäneensä, että hän oli yli, Amber kiusasi häntä edelleen seuraavana päivänä, suureksi harmiksi.

Valmistelun aikana Kori kutsui sitä suureksi uskoen, että hänen ateriansa päätyisi voittajan oven alapuolelle sinä iltana. Kun hänen tiiminsä valmistautui, Adam tarjosi heille mahdollisuuden ennen palvelusta. Jordan kysyi häneltä myöhemmin bataattisoseesta, mutta kun Marc sanoi, että hän oli juuri tehnyt sen, entinen oli turhautunut, koska hän ei ollut kertonut hänelle aikaisemmin. Hän oli huolissaan Marcista, koska hän ei ollut koskaan työskennellyt hänen kanssaan ennen ja tiesi, että tämä oli erittäin vahvatahtoinen, mutta hän valitsi puhtaan pöydän, kun hän jatkoi joukkonsa käskemistä ja kieltäytyi syömästä huonoa omenaa. 45 minuuttia ennen jumalanpalveluksen alkamista Ramsay veti hänet ja Mary Loun toimistoonsa viimeistä tapaamista varten. Hän muistutti kahta naista, että tämä oli viimeinen testi todistaakseen olevansa hänen seuraava kokki Hell's Kitchenissä Lake Tahoessa, ja antoi heille kokkitakit. Ennen lähtöä Ramsay muistutti häntä, että oli hänen iltansa ajatella keittiötä. Kun finalistit lähtivät toimistosta, he huomasivat ruokasalin olevan jo täynnä vieraita, mukaan lukien rakkaansa, ja Ramsay pyysi heitä jakamaan ruokalistansa. Hän sanoi perustavansa ruokalistansa ruokiin, joista sekä hänen isänsä että poikansa rakastavat, ja sanoi, että hänen voittonsa on hänen pojalleen. Ramsay kertoi vieraille, että yksi finalisteista olisi hänen seuraava pääkokkinsa Hell's Kitchenissä Lake Tahoessa, ja lähetti heidät takaisin keittiöihinsä. Juuri ennen palvelun alkamista Declan päätti nähdä hänet voittajana ja tehdä Ramsayn ylpeäksi hänestä, kun taas Marc keskittyi voittamaan hänet hänelle.

Illallisen aikana Declan toi esiin risottonsa passia varten, mutta Adam oli myöhässä katkarapujen kanssa, vaikka hän ei uskonut, että Korin pitäisi huolehtia siitä, koska he tekivät ruokaa. Adamin katkaravut olivat kuitenkin päättömät, eikä hän pystynyt paikantamaan niitä, Ramsayn suureksi turhautuneeksi. Joten Adamin piti tehdä katkaravut uudelleen, ja hän käski häntä olemaan menettämättä järkiään kadonneiden katkarapupäiden takia. Onneksi Adam hyväksyi tulensa ja hän tarjosi ensimmäisen alkupalapöytänsä. Lopulta hän työnsi alkupaloja ohi ja siirtyi alkupaloihin. Hän huusi ensimmäisen tilauksen sinisen keittiön pääruoasta, ja Jordan sanoi, ettei hän ollut täällä enää itseään varten, vaan heitä varten, ja kutsui häntä kiveksi punaiselle joukkueelle ennen kuin palautti palveluksen. Yksi Jordanin tarjoamista fileistä oli kuitenkin harvinainen, mikä turhautui Declanille ja Marcille, koska jälkimmäinen tunsi olevansa lopettamassa liiketoimintaansa. Ramsay muistutti prikaatia, että he olivat jo viipaloineet kanan ja kastaneet lautaset ennen kuin pyysivät niitä tarttumaan yhteen. Jordan palveli häntä tulipalon jälkeen, mutta hän piti sitä harvinaisena sen leikkaamisen jälkeen. Myöhemmin Ramsay veti heidät syrjään varoittaen heitä siitä, että heillä oli lankoja, ja muistuttamalla heitä siitä, että Declan oli muutaman tuuman päässä finaalista, kun Jordan ei ollut lähellä häntä. Joten hän käski Declanin auttamaan Jordania lihan kanssa, ja tämä kieltäytyi pettämästä häntä. Onneksi Declanin yritys hyväksyttiin ja hän pystyi tarjoamaan ensimmäisen alkupalatilauksensa ylistettyjen arvostelujen vuoksi. Kun Mary Lou kosi, Ramsay raahasi heidät käytävän keskelle ja kertoi heille, että heidän virheistään huolimatta he olivat kuolleita. Hän halusi lopettaa kovasti, koska hän kieltäytyi lopettamasta. Lopulta molemmat joukkueet saivat lopulliset tilauksensa ilman ongelmia, ja ruokasali antoi molemmille finalisteille aplodit. Kun molemmat joukkueet siivosivat, hän kertoi Declanille olevansa hänelle velkaa juoman pelastamisestaan, koska jälkimmäinen ajatteli, että se oli hänen voittonsa, kun taas Adam piti hänen tehneen hienoa työtä ja ajatteli olevansa kaikkea tänään. sinä yönä.

Kahden joukkueen jonossa Ramsay ilmoitti päättäneensä luopua perinteisestä oven avausseremoniasta ja sanoi tekevänsä ilmoituksen nyt. Ramsay ilmoitti, että tämän kauden voittaja olisi nainen, mutta kaikki tiesivät, että hän vain vitsaili, vaikka Mary Lou ei ollutkaan huvittunut. Ramsay myönsi, että se oli valtava päätös, jota ei voitu tehdä helposti, ja kertoi finalisteille, että yö oli lähellä ja hän käyttäisi kommenttikortteja määrittääkseen voittajan ennen kuin vapauttaisi heidät takaisin asuntoloihin. Takaisin asuntoloissa Kori tuntui potkineen perseeseen sinä iltana, ja muutamasta kolhusta huolimatta hän oli matkalla kotiin pää pystyssä. Odottaessaan Mary Lou sanoi, että oli kunnia kilpailla hänen kanssaan.

Myöhemmin Ramsay soitti asuntoloihin ja pyysi finalisteja tulemaan toimistoonsa, kun yleisö odotti tuloksia. Ramsayn toimistossa hän ilmaisi olevansa ylpeä hänestä ja kertoi Korille, että hän oli poikkeuksellinen kokki, jolla on kaikki työkalut ollakseen syntynyt johtaja. Myöhemmin Ramsaylla oli kaksi seisoa ovensa edessä, ja vain yksi aukko oli jäljellä voittajan paljastamiseksi. Kolmen lähtölaskennan jälkeen he molemmat käänsivät kahvaa, mutta vain ovi avautui. Hänet kruunattiin Hell's Kitchenin voittajaksi ja hän voitti Executive Chef -paikan Hell's Kitchenissä Lake Tahoessa, ja vaikka hän oli järkyttynyt voitettuaan kilpailun, hän tiesi, että hänen keskittymisensä ja päättäväisyytensä johtivat hänen ovensa avaamiseen. Juhlapuheessaan hän sanoi olevansa kaikki pojalleen ja kiitti kaikkia heidän tuestaan. Juhlien aikana hän ripusti muotokuvansa Wall of Famelle ja kertoi Lake Tahoelle olevansa tulossa.

Ramsayn kommentit: "Kori on kaikkea, mitä voin vaatia kokilta. Hän on määrätietoinen, tasapainoinen ja ennen kaikkea intohimoinen. Siitä hetkestä lähtien, kun hän astui Hell's Kitcheniin, hän oli vaistomainen ja luonnollinen johtaja. Hänestä tulee loistava täydennys. Tahoejärven Helvetin keittiöön."[16]

tapaamishistoria

viikko 1turvallinen
Voittaa
viikko 2turvallinen
viikko 3turvallinen
viikko 4Voittaa
viikko 5Voittaa
viikko 6nimetty
viikko 7turvallinen
viikko 8Voittaa
viikko 9Voittaa
viikko 10turvallinen
viikko 11turvallinen
viikko 12turvallinen
viikko 13turvallinen
viikko 14turvallinen
viikko 15voittaja

kausi 21

jakso 6

Korilla ja hänen aviomiehellään oli cameo yhtenä heistäTrentonja Maceen häävieraat, jotka istuvat samassa pöydässä Mary Loun ja Codyn kanssa.[17]

post helvetin keittiö

 • Esiintymisensä jälkeen Kori jatkoi yksityisten ruoanlaittopalvelujen tarjoamista, mutta perhesyistä kieltäytyi tarjouksesta Executive Chef -paikasta Gordon Ramsay Hell's Kitchen Restaurantissa Lake Tahoessa.
 • Vuonna 2021 hän sairastui Covidiin, mutta on toipumassa. Hän meni kuitenkin naimisiin myöhemmin.

pikkujuttuja

 • Ennen esiintymistään sarjassa hän esiintyi Food Networkin Cutthroat Kitchenin ensimmäisen kauden 2013 jaksossa. Hän voittaa jakson "Steak Out" selitettyään, että hänen motivaationsa on "todistaa pojalleen, että äiti todella on kaikkea sitä ja pussillinen chipsejä" viemällä kotiin 7 700 dollaria.
 • Hän kilpaili seitsemännessä Hell's Kitchenin naisten finaalissa.
 • Hän on Hell's Kitchenin yhdeksästoista voittaja, kolmastoista naisvoittaja ja seitsemäs peräkkäinen voittaja.tascha(kausi 13),Meghan(kausi 14),Ariel(Kausi 15),Ryan(Kausi 16), Michelle (Kausi 17) jaAriel(Kausi 18).
 • Hän on toistaiseksi viimeinen naisvoittaja, joka on päättänyt naisvoittajien sarjan seitsemänä peräkkäisenä kautena.kausi 20.
 • 37-vuotiaana hän on vanhin nainen Hell's Kitchenin voittaja.
 • Hän on ensimmäinen latinalaisamerikkalainen Hell's Kitchenin voittaja.
 • Hän on 21. kilpailija, joka on valittu vieraaksi palkinnon saamiseen seuraavien mustien takkien aikanaMichael(kausi 1),Virginia(kausi 2),Jen(istunto 3),Corey(kausi 4),Roberto(kausi 5),jay,Terve(Molemmatkausi 7),Gail,russel(Molemmatkausi 8),Elise,tommy(Molemmatkausi 9),Justin(kausi 10),Cyndi(kausi 11),ovat jo(kausi 12),surullinen(kausi 13),T(kausi 14),Kristin(kausi 15),heidi(kausi 16),käyttäjä(kausi 17), EBret(Kausi 18). Hän on myös kolmas voittaja tällä yksityiskohdalla.
 • Hän on ensimmäinen voittaja, jonka ainoa nimitys on mitätöity, ja kolmas, joka on saanut minkäänlaista paheksuntaa.Paulo(kausi 9) ja Michelle (kausi 17).
  • Sattumalta nämä kolme voittivat finaalissa kokin, joka oli välttänyt ehdokkuutta koko kauden.
 • Hän on seitsemäs finalisti Virginian jälkeen (kausi 2), joka johtaa keittiötä ensimmäistä joukkuetta vastapäätä olematta koskaan osa sitä joukkuetta.Kevin(kausi 6),halukas(kausi 9), Jason (kausi 12), Ariel (kausi 15) ja Ariel (kausi 18). Hän on myös kolmas voittaja tällä yksityiskohdalla.
 • Hän on kolmas voittaja Michaelin (kausi 1) ja Arielin (kausi 18) jälkeen, joka on kieltäytynyt pääkokin asemastaan.

lainausmerkit

 • (Tietoja Nikkistä) "Neiti Nikki, älä itke kenenkään edessä! (kuiskaamaan) Itket sisäänkäynnissä, jossa kukaan ei näe sinua, ja sitten kävelet ulos ja olet kuin: "Voi vittu!" Minulla on pippuria silmässäni!"
 • "Viisi minuuttia on todella kuin tunti keittiössä!"
 • (Siitä, että en pysty tekemään vaikutusta kokki Aaroniin) "Olen erittäin pettynyt ja erittäin järkyttynyt. Menee varmasti hetki ennen kuin pääsen tästä yli.
 • (Sen jälkeen, kun Jordan lupaa hänelle olla rikkomatta raittiutta) "Kerro äidille täällä. Aion potkaista persettäsi, kusipää. Aion tavata sinut Texasissa. Ymmärrätkö minua?"
 • (Voittajan nimeämisen jälkeen) "Vau. Voitin! Voitin. Tein sen. Pysyin keskittyneenä, pysyin päättäväisenä, pidin pääni alhaalla ja jatkoin työntämistä ja työnsin suoraan oven läpi!"

galleria

 • Kausi 19

 • Gast

 • Koch

 • Laatikko

Suttonin tie (3)

Kori em roter Jacke

Suttonin tie (4)

Kori's Confessional (punainen takki)

Suttonin tie (5)

Kori tekee sokean napin testin

Suttonin tie (6)

musta takki kori

Koris Confessional (musta takki)

Suttonin tie (8)

Kori kokin takissa

Suttonin tie (9)

Kori's Confessional (Chef Jacket)

Suttonin tie (10)

Kori voittajaksi kruunauksen jälkeen

(Video) Willie Randolph Homers against Don Sutton to tie the Game (1977 World Series Game 1)

Suttonin tie (11)

(Video) 8 Hour Sleep Hypnosis: Cutting Cords to Toxic Relationships - Dark Screen

Koris eksklusiivinen ruokalaji

Suttonin tie (12)

Kori's Shrimp Dish (Luokittelematon) (jakso 2)

Suttonin tie (13)

Kori ja Mary Loun meksikolainen ruokalaji (enchilada) (jakso 5)

Suttonin tie (14)

Mary Loun ja Korin meksikolainen ruokalaji (Chile Relleno) (jakso 5)

Suttonin tie (15)

Korin moderni italialainen ruokalaji (Kalb Milanese) (jakso 6)

Suttonin tie (16)

Koris Craps Dish (jakso 8)

Suttonin tie (17)

Kori's Protein Burger (eps. 10)

Suttonin tie (18)

Kori's Spells Kitchen Dish (Ribeye) (jakso 11)

Suttonin tie (19)

Koris Black Jacket Dish (Runde 1) (jakso 12)

Suttonin tie (20)

(Video) Forensic Files (HD) - Season 13, Episode 25 - Family Ties - Full Episode

Koris Black Jacket Dish (Runde 2) (jakso 12)

Suttonin tie (21)

Prato Koris Dome-KOTH (jakso 13)

Suttonin tie (22)

Korin 40 annosta yökerhoruoka (jakso 14)

Suttonin tie (23)

Korin viimeinen maistelulautanen (kylmä alkupala) (jakso 15)

Suttonin tie (24)

Korin viimeinen maistelulautanen (kuuma alkupala) (jakso 15)

Suttonin tie (25)

Korin viimeinen maistelulautanen (kalaruoka) (jakso 15)

Suttonin tie (26)

Korin viimeinen maistelulautanen (kanan alkupala) (jakso 15)

Suttonin tie (27)

Kori's Final Tasting Plate (Beef Entrée) (jakso 15)

 • kausi 21

Suttonin tie (28)

Kori em Staffel 21

(Video) This Incredible Act of Loyalty Cost Jim Nabors His Show!

Ulkoiset linkit

viittauksia

 1. (21. lokakuuta 2020). "Jakso 1901 - Tervetuloa Vegasiin".Hell's Kitchen (amerikkalainen tv-sarja).Kausi 19. Jakso 1.
 2. (22. lokakuuta 2020). "Folge 1902 - Shrimply Spectacular".Hell's Kitchen (amerikkalainen tv-sarja).Kausi 19. Jakso 2.
 3. (28. lokakuuta 2020). "Jakso 1903 - Hell Caesar!".Hell's Kitchen (amerikkalainen tv-sarja).Kausi 19. jakso 3
 4. (4. marraskuuta 2020). "Jakso 1904 - Hääkellot helvetissä".Hell's Kitchen (amerikkalainen tv-sarja).Kausi 19. Jakso 4.
 5. (5. marraskuuta 2020). "Jakso 1905 - Helvetti alkaa vaatia veronsa".Hell's Kitchen (amerikkalainen tv-sarja).Kausi 19. jakso 5
 6. (12.11.2020). "Jakso 1906 - Metal & Marina".Hell's Kitchen (amerikkalainen tv-sarja).Kausi 19. jakso 6
 7. (13.11.2020). "Jakso 1907 - ässäpari".Hell's Kitchen (amerikkalainen tv-sarja).Kausi 19. jakso 7
 8. (20. marraskuuta 2020). "Jakso 1908 - Paskaa helvetissä".Hell's Kitchen (amerikkalainen tv-sarja).Kausi 19. jakso 8
 9. (21. marraskuuta 2020). "Jakso 1909 - Sokea makutesti".Hell's Kitchen (amerikkalainen tv-sarja).Kausi 19. jakso 9
 10. (27.11.2020). "Jakso 1910 - Marcissa on jotain".Hell's Kitchen (amerikkalainen tv-sarja).Kausi 19. jakso 10
 11. (28. marraskuuta 2020). "Jakso 1911 - Upota tai ui".Hell's Kitchen (amerikkalainen tv-sarja).Kausi 19. jakso 11
 12. (2. joulukuuta 2020). "Jakso 1912 - Onko helvetissä taikuutta?".Hell's Kitchen (amerikkalainen tv-sarja).Kausi 19. jakso 12
 13. (3. joulukuuta 2020). "Jakso 1913 - On aika!".Hell's Kitchen (amerikkalainen tv-sarja).Kausi 19. jakso 13
 14. (9. joulukuuta 2020). "Jakso 1914 - Vihollisen syleily".Hell's Kitchen (amerikkalainen tv-sarja).Kausi 19. jakso 14
 15. (10. joulukuuta 2020). "Jakso 1915 - Mitä Vegasissa tapahtuu...".Hell's Kitchen (amerikkalainen tv-sarja).Kausi 19. jakso 15
 16. (17. joulukuuta 2020). "Jakso 1916 - Voita jättipotti".Hell's Kitchen (amerikkalainen tv-sarja).Kausi 19. jakso 16
 17. (10. marraskuuta 2022). "Jakso 2106 - Kokki erottaa meidät".Hell's Kitchen (amerikkalainen tv-sarja).kausi 21. jakso 6
Helvetin keittiö 19 työntekijää
Työntekijät
Gordon Ramsay(kokki) •Jay Santos(Blauer Team-Sous-Chef) •Cristina Wilson(Sous Chef Red Team)
Marino Montferrat(Diener)
Osallistuja
Cody CandelarioMaria Lou DavisFabiola FuentesNikki HannaDeclan HorganLancaster AmberLauren LawlosPeter MartinezKenneth McDuffieJosh OakleyAdam PawlakMarc ChinonBrittani RatcliffElliott SanchezJordan SavellKori SuttonDrew TingleySyann Williams

Videos

1. Living History—The Popcorn Sutton Interviews (complete)
(SuckerPunchPictures)
2. Cutting Cords DEEP SLEEP Hypnosis 8 Hrs ★ Release an Unhealthy or Toxic Relationship. Cut The Cords.
(Guided Meditations with Nicky Sutton)
3. Dutton Family Tree: ‘Yellowstone’ ‘1923’ and ‘1883’ Character Connections
(Outsider)
4. The Band Perry - If I Die Young
(The Band Perry)
5. How to tie a Moccasin the right way
(Cody Kulesza)
6. Pearl Necktie
(Phyllis Brunson-Sutton)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated: 02/26/2023

Views: 5595

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.